Panna Cotta cu sos de zmeura, desert rapid. Cum se face panna cotta. Cea mai buna panna cotta. Desert rapid cu zmeura. Desert de casa. Desert pentru diabetici. Desert cu indulcitor natural.
Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un desert spectaculos, gustos dar mai ales sanatos, alegeti sa pregatiti aceasta panna cotta cu indulcitor natural Green Sugar.
Este un desert fin, usor de pregatit,ce poate fi servit cu diferite toppinguri.
Eu am ales sa il servesc alaturi de un sos dee zmeura indulcit tot cu Green Sugar.
Daca nu ati testat inca produsele Green Sugar trebuie sa stiti ca este un indulcitor 100% natural, cu zero calorii si zero indice glicemic, pe baza de extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol, obtinut din porumb.
Panna Cotta cu sos de zmeura-Ingrediente
300ml smantana dulce
100 ml lapte
3lg indulcitor natural Green Sugar(sau dupa gust)
7 g gelatina
1/2 baton de vanilie
Topping
200g zmeura proaspata sau congelata
2 lg indulcitor natural Green Sugar
Panna Cotta cu sos de zmeura-Mod de preparare
Gelatina se hidrateaza in 50 ml apa rece.
Smantana, laptele, indulcitorul si batonul de vanilie se amesteca si se incalzeasc pe foc pana aproape de punctul de fierbere fara a da in clocot.
Se da deoparte si se adauga gelatina hidratata.
Se amesteca, se indeparteaza batonul de vanilie si se toarna in forme sau cupe dupa cum doriti sa o serviti.
Se da la rece pana ce panna cotta capata consistenta.
Intre timp pregatim toppingul de zmeura.
Se soteaza pret de 2 min zmeura proaspata cu indulcitorul.
Se lasa sa se raceasca .
Se poate folosi asa cu fructele intregi sau il puteti trece prin sita formand un sos fin.