INGREDIENTE :
200 gr nuca cocos,
200 gr zahar pudra,
250 gr margarina Rama ,
2-3 pliculete zahar vanilat,
2 galbenusuri ou,
200 gr lapte praf,
100 gr biscuiti macinati,
nuca cocos pentru ornat,
alune, visine (optional ),
PREPARARE :
Intr-un vas punem 200 gr nuca cocos, 200 gr zahar pudra, zaharul vanilat, 200 gr lapte praf ,2 galbenusuri ou si 100 gr biscuiti macinati. La aceste ingrediente adaugam margarina si framantam pana obtinem o compozitie omogena. Din aceasta compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi pe care ii tavalim prin nuca de cocos razuita. Este deosebita daca la mijlocul fiecarui bulgaras adaugam cate o aluna sau o visina ( si nuca e foarte buna ).
Pofta Buna !
Comentarii recente
Gabriela
04/12/2010 at 01:16OAAA,CE FAINE SANT SI DE GUSTOASE NICI NU SE MAI VORBESTE,SANT SIGURA CA SANT FOARTE BUNE!PUPICI,WEEKEND PLACUT!
Mihaela Miron
04/12/2010 at 21:06Super reteta si rapid de facut!Multumesc!:D
Nota maxima pentru blogul tau,felicitari!
Maria
15/12/2010 at 11:03te invidiez la maxim pentru rotunjimea prajitureelor astora. Mi-e imi ies in toate directiile, adica alungite :-))) O sa te votez si pe Prajituria, meriti sa fii in top 😛
Anonymous
04/07/2011 at 18:56eu n-am mancat nu stiu cum sunt
Luciana
02/08/2012 at 20:53eu le fac cu foi de napolitana ( sau napolitane cu lamaie ) in loc de biscuiti , cu unt in loc de margarina si fara ou :d
Anonymous
01/10/2012 at 19:47Dar se pun la frigider..sau cum?!
Fotini Ene Riginou
17/12/2012 at 20:19asa crude se mananca????/nu se pune la cuptor sau altceva???
petro
21/12/2012 at 16:25cum sa se puna la cuptor, incercati reteta si cu siguranta o sa va placa!
andreea ionescu
05/03/2013 at 10:26sunt f.bune!eu le fac,cu unt si fara biscuiti!obligat.la mijloc se pune ceva bun!alune simple sau invelite in ciocolata,fructe uscate,ananas,buc.de cioc.,nuca prajita,etc.compozitia se da la rece inainte de-a se modela !
Mihaela
02/05/2014 at 09:53Daca folosesc unt,trebuie sa mai adaug ceva sau sa elimin ceva?
LoredanaCarp
08/05/2014 at 16:17Nu trebuie sa mai pui altceva.Inlocuiesti margarina cu untul, doar atat.