INGREDIENTE
un pepene galben
3 lg miere albine
3 albusuri
5 lg zahar
3 albusuri
5 lg zahar
MOD DE PREPARARE
Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se amesteca pasta cu mierea de albine apoi se incorporeaza si albusurile batute.Se introduce la congelator ,amestecandu-se in ei din cand in cand.Inainte de a fi pus in cupe se trece prin robot pentru a sparge acele de gheata.
Un desert usor de facut, racoros si foarte parfumat.
Comentarii recente
sarah
23/06/2011 at 20:19vreauu si eu .ai mila ca mi-e cald de pic.arata divin.felicitari!seara minunata iti doresc
VERONICA
23/06/2011 at 21:46Ce bine arata,de gust nu mai zic nimic!
Lory
23/06/2011 at 21:53Sarah te servesc cu mare placere 🙂 mai ca as veni pana la tine :)))
Lory
23/06/2011 at 21:55Veronica e tare parfumat…mmmmm!!
Dana Cristea
23/06/2011 at 23:43cat de mult imi place!!!!ador pepenele galben, cat de curand o sa execut si eu reteta.
o seara frumoasa!!!!
sarah
23/06/2011 at 23:46Lory asa pofta mi-ai facutt ca tocmai am facut dar cu mango ca pepene n-am avut in casa.o sa il postez dupa ce se intareste.merci de idee.pup
PS:te astept cu drag la mine dar asteapta pana ma intorc in Thailand ca in Pakistan nu cred ca vrei sa vii 🙂
Lory
24/06/2011 at 08:22Abia astept sa-l vad pe cel de mango…mmm poate il incerc si eu .
Doamne !! departe mai esti 🙁 sper sa-ti fie bine acolo <:d>
Lory
24/06/2011 at 08:23Dana te astept cu impresii :*:*