Ingrediente
800 gr caise
300 gr zahar cu pectina
un pachet foi placinta
100 gr unt
un plic budinca de vanilie
Decor
zahar pudra
Mod de preparare
Caisele se spala si se curata de samburi.Se amesteca cu zaharul, (daca nu aveti zahat cu pectina puteti folosi zahar obisnuit si stoarceti 1/2 de lamaie…sau adaugati la el 1/2 pachet de gelfix) si se pune la fiert pana da in cateva clocote.Se adauga praful de budinca si se mai tine pe foc pana se ingroasa putin.
Se suprapun cate 3 foi de placinta unse intre ele cu unt topit se adauga umplutura ,rulam presaram cu putin zahar deasupra si dam la cuptor la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Se pot face cu ce fructe doriti.
Comentarii recente
jose manuel
19/08/2010 at 22:52Vaya strudel te ha salido. Se ve muy delicioso. Sludos
Sara & Miki
21/08/2010 at 11:32savuros si bun… o zi frumoasa.
kadiavsdutzu
21/08/2010 at 12:45Arata incredibil strudelul asta! Felicitari!
ela
21/08/2010 at 21:46N-am reusit inca sa fac strudelul tau dar sper sa reusesc saptamana asta. Arata ata de bine!
Lory
22/08/2010 at 21:22Intradevar a iesit foarte bun..caisele ii da un parfum aparte.
Multumesc
Rocsy Ciobanu
28/06/2012 at 10:56Se topeste in gura si e aromat!
Rita
28/06/2012 at 20:11N-am facut niciodata strudel cu caise, decat cu mere si visine, dar trebuie sa fie foarte bun. De aratat, arata superb cu caisele aurii in mijloc. Multumim de idee.
Lory
28/06/2012 at 21:15Rita trebuie sa-l incerci 🙂 e foarte bun si parfumat !!
Cosmin
01/05/2017 at 00:46Foarte gustos..mulţumesc
Loredana
13/05/2017 at 16:22Multumesc!!