4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri )
100 gr cascaval
2 linguri mustar iute (sau dulce )
2 linguri ketchup
1 ceapa mica
felii de slanina subtiri
Preparare :
Ceapa se curata , se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem .
Ungem crestatura cu mustar , adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita. Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog.
Pofta Buna !!!
Comentarii recente
Ana-Maria
15/05/2009 at 10:44Vai de steaua mea…m-ai ucis…imi ploua torential in gura!
Parca si simt mirosul de la carnatii de pe gratar!
Jacktels Kochbuch
15/05/2009 at 13:09Vreau si Euuuuu !!!
Uite cä si cad imediat jos de Pofte.
Ajutor !!!!!!!!!
Gata sint mort ..
LG Jacob
alison
15/05/2009 at 13:53m-ati terminat cu gratarele…trebuie sa ies si eu neaparat!
Ala Oancea
15/05/2009 at 15:27Doamne ce bunataturi ! Mi-e foameeee !
PACO
16/05/2009 at 01:17o sa o pun si pe prietena mea sa faca
Jacktels Kochbuch
17/05/2009 at 01:37Asa , asa Lia,
Tu ca Doctoritä care ei jurat pe Hypokrates , lasi un Om sä moarä care strigä Ajutor.In loc sä imi tragi o Minciunä , ceva acolo tu te apuci de Treabä si faci o Ciorbä la Ceaun.Asta este Fraternitate !!!!
Alina
25/05/2009 at 20:15Lia, am facut si eu carnaciori la gratar dupa reteta ta 😛 numai ca in locul slaninutei am infasurat carnaciorii in bacon… A fost o nebunie!S-au terminat primii…spre disperarea colectiva! Sunt extrem de buni!!! Felicitari!!! 🙂
pepperkverna
29/05/2009 at 13:35Really nice ! Thank you for sharing! Hege
Claudiu
13/10/2010 at 18:10Arata bine dar salvarea e pe drum.