Ingrediente:
12 felii de cotlet,
sare, piper,
3-4 cartofi mijlocii,
1/2 lingurita chimen macinat,
2 oua,
250 ml smantana,
1 lingura patrunjel verde tocat,
5-6 linguri faina,
ulei pentru prajit,
Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intr-un vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin).Adaugam la cartofi cele 2 oua intregi , faina, patrunjelul tocat , jumatatea de lingurita cu chimen macinat , sare si piper dupa gust.
Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa, daca e nevoie mai putem adauga faina.
Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai , sau garnitura de orez si ciuperci .
Comentarii recente
Beth
05/04/2012 at 09:45Hummm… quelle aspect bien délicieux cette phot ma ouvert l’appétit!
Bisous
naty, galati
05/04/2012 at 14:36mmm ce bine arata
dannutsa
05/04/2012 at 15:23..pff ce bine arataaa!!!!!
Blogul lui Jeny
06/04/2012 at 13:54Yammm…ce bine arata. Am ceva smantana prin frigider si nu stiam ce sa fac cu ea. Ei si cum carne ae cea mai buna leguma, iar de orez nu duc lipsa, cred ca maine facem reteta. Pup.
Roxana
06/04/2012 at 17:12Foarte interesanta reteta… Trebuie sa incerc si eu mantaua de cartofi! 🙂