Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cotlet in manta de cartofi

Ingrediente:
12 felii de cotlet,
sare, piper,
3-4 cartofi mijlocii,
1/2 lingurita chimen macinat,
2 oua,
250 ml smantana,
1 lingura patrunjel verde tocat,
5-6 linguri faina,
ulei pentru prajit,

 Preparare:

Feliile de cotlet le batem ca pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Intr-un vas cartofii curatati si spalati ii razuim pe razatoarea cu stelute(partea care razuieste foarte fin).Adaugam la cartofi cele 2 oua intregi , faina, patrunjelul tocat , jumatatea de lingurita cu chimen macinat , sare si piper dupa gust.

Dupa ce am amestecat totul bine punem si 250 ml smantana, trebuie sa obtinem o compozitie mai groasa, daca e nevoie mai putem adauga faina.
Dam feliile de carne pregatite prin acest amestec si le prajim in ulei incins.
Servim cu cartofi pai , sau garnitura de orez si ciuperci .

 

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram