Frigarui asortate.Cum pregatim frigaruile. Cele mai bune frigarui pregatite in casa. Frigarui cu piept de pui si cabanos
Frigarui asortate-INGREDIENTE
carnati cabanos
piept de pui
bacon
ceapa rosie
ardei gras rosu
ardei gras verde
sare
piper
cimbru
un praf de ghimbir
boia de ardei dulce
praf de usturoi
Garnitura
legume sote
sos de smantana
Frigarui asortate
Frigarui asortate-MOD DE PREPARARE
In jurul bucatilor de cabanos (cam de 2 cm) se ruleaza fasiile de piept de pui taiate potrivit de groase dupa care se infasoara in felii subtiri de bacon.
Fiecare rulou obtinut se trece prin tepusele de frigarui alernand cu bucatile de ceapa rosie si ardei gras rosu si verde.Dupa ce am format frigaruile le condimentam cu un amestec facut din condimentele de mai sus.
Proportia lor fiind realizata dupa gustul fiecaruia. Se ung cu un pic de ulei si le lasam la frigider pentru 60 min.
Se pot praji pe gratar sau in cuptorul multifunctional pana se rumenesc.
Se servesc alaturi de legume sote si un sos de smantana.
Nu am specificat cantitati fiindca ele sunt adaptate dupa nevoile fiecaruia.