Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Frigarui asortate

frigarui asortateFrigarui asortate.Cum pregatim frigaruile. Cele mai bune frigarui pregatite in casa. Frigarui cu piept de pui si cabanos

Frigarui asortate-INGREDIENTE

carnati cabanos
piept de pui
bacon
ceapa rosie
ardei gras rosu
ardei gras verde
sare
piper
cimbru
un praf de ghimbir
boia de ardei dulce
praf de usturoi
Garnitura
legume sote
sos de smantana

Frigarui asortate

Frigarui asortate-MOD DE PREPARARE

In jurul bucatilor de cabanos (cam de 2 cm) se ruleaza fasiile de piept de pui taiate potrivit de groase dupa care se infasoara in felii subtiri de bacon.

Fiecare rulou obtinut se trece prin tepusele de frigarui alernand cu bucatile de ceapa rosie si ardei gras rosu si verde.Dupa ce am format frigaruile le condimentam cu un amestec facut din condimentele de mai sus.
frigarui asortate
Proportia lor fiind realizata dupa gustul fiecaruia. Se ung cu un pic de ulei si le lasam la frigider pentru 60 min.
Se pot praji pe gratar sau in cuptorul multifunctional pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de legume sote si un sos de smantana.
Nu am specificat cantitati fiindca ele sunt adaptate dupa nevoile fiecaruia.

frigarui asortate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram