400 gr pulpa porc (putem folosi si ceafa)
felii de slanina afumata circa 200 gr
piper alb, piper negru si piper verde
sare
frigarui de lemn
Preparare :
Pulpa de porc o taiem felii si intre pungi o batem cu ciocanul de batut carnea ca sa o subtiem ca pentru snitele . Slanina afumata o taiem felii subtiri. Carnea se presara cu piper macinat alb, negru si verde . Peste carnea condimentata asezam in lungul ei feliile de slanina si incepem sa rulam strans. Rulourile astfel obtinute le feliem apoi in felii de grosimea unui deget apoi le tragem pe tepusele de lemn.
Frigaruile astfel obtinute le asezam intr-o tava in care am pus folie de aluminiu si le dam la cuptorul preincalzit unde le vom lasa pana sunt frumos rumenite. Aceste frigarui sunt mult mai bune daca sunt prajite pe gratar la jar.
Se servesc alaturi de cascaval prajit umplut cu orez, sau cartofi pai , stropite din abundenta cu mujdei de usturoi daca va e pe plac.
Pofta Buna !!!!
Comentarii recente
Ioana
25/03/2009 at 11:39Iui, ce faine au iesit! Pot sa fur si eu o frigaruie de la voi?
Ca tare bunute imi par!
valy
25/03/2009 at 21:40Succes in bucataria vesela si in viata de zi cu zi!
alison
25/03/2009 at 22:32superbe si frigarele si prezentarea!
bucatar maniac
26/03/2009 at 21:02arata bun de tot.deja simt miros de frigarui
Edith
30/03/2009 at 10:48Leila, foarte faine frigaruile tale. Arata mmmmm..