Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pulpa de miel in sos de vin rosu

Pulpa de miel in sos de vin rosu
Pulpa de miel in sos de vin rosu, reteta culinara. Friptura la cuptor din carne de miel.Friptura de miel cu vin rosu. Pulpa de miel impanata. 

Pulpa de miel in sos de vin rosu-Ingrediente

1,5 kg pulpa de miel
o lg miere albine
250 ml vin rosu
3 cepe rosii
cimbru proaspat
o lamaie
o capatana usturoi
maghiran Kotanyi
rozmarin Kotanyi
menta Kotanyi
boabe de ienibahar Kotanyi
boia de ardei dulce Kotanyi
piper mozaic
sare
3 lg ulei
Pulpa de miel in sos de vin rosu

Pulpa de miel in sos de vin rosu-MOD DE PREPARARE

Pulpa de miel se impaneaza cu bucati de usturoi se condimenteaza cu un amestec din boia dulce, piper mozaic, menta verde, maghiran, rozmarin si sare. Se aseaza intr-un vas de lut uns cu 2-3 lg ulei, turnam vinul amestecat cu mierea de albine punem si feliile de lamaie cimbru verde, ceapa rosie taiata joulien mai mare, restul de usturoi si cateva boabe de ienibahar.
Acoperim si punem vasul la cuptor cam 60-70 min la foc potrivit.
Ultimele 10 min inlaturam capacul /folia si lasam sa se rumeneasca usor.
Se serveste alaturi de sosul format si ceapa caramelizata.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram