Naut cu crusta picanta
Ce mi-as dori sa am la fiecare masa de party ? Simplu! Nu ma satur niciodata de acest Naut cu crusta picanta. Iubesc nautul pregatit in orice forma. Fie fel principal, fie supa, fie dulce daca este vorba de naut cu siguranta nu il refuz. Va recomand sa incercati si alte retete cu naut cum ar fi Tocanita de Naut, Humusul, Crema de naut, rulouri de foitaj cu crema de naut, dar si alte multe retete interesantge cu gama de produse de la prietenii nostrii Sun Food.
Ingrediente Naut cu crusta picanta
1 cutie conserva cu naut de la Sun Food
1 lingurita boia afumata (sau boia dulce)
1/2 lingurita piper alb
1/4 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita moca cu sare
2 linguri ulei de masline
Preparare Naut cu crusta picanta
Nautul se scurge si se pune in prosop de hartie pentru a absorbi umiditatea. Se pune intr-un vas si deasupra punem 1 lingura ulei de masline. Condimentam cu sare, boia, chimen si piper alb macinat. Amestecam bine sa se prinda de boabele de naut condimentele puse. Incingem intr-o tigaie ulei de masline 1-2 linguri si punem in tigaie nautul condimentat.
Prajim timp de 7-8 minute amestecand din cand in cand. Se lasa pana se formeaza o crusta si boabele de naut devin crocante.
Nautul astfel pregatit este perfect langa o bere bere rece, un vin , este felul perfect de rontait la o vorba cu prietenii.
Va recomandam sa rasfoiti si alte Retete cu produse Sun Food.