Cand vreti ceva simplu si rapid va recomand sa incercati aceste Ciuperci cu oua si branza telemea. Cu doar cateva ingrediente obtineti un pranz, sau o cina rapida in doar 20 de minute. Alte retete la fel de simple cu ciuperci gasiti si in imaginile de mai jos. Dati clic pe titlul din imagini.
Ciuperci cu oua si branza telemea – Ingrediente
ciuperci brune sau champignon cu palarii de marime medie
oua de prepelita
Telemea de vaca in saramura – Delaco
sare, piper dupa gust
patrunjel verde pentru ornat
salata mozaic, si cateva rosii cherry
Ciuperci cu oua si branza telemea – Preparare
Spalam bine ciupercile si indepartam piciorusele. Se usca palariile cu servet de hartie si se aseaza intr-o tava pe hartie de copt.
In fiecare palarie punem cate un ou de prepelita. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp incalzim cuptorul la 180 grade. Cand cuptorul este cald punem tava cu ciupercile pregatite ca in cele descrise mai sus in el.
Lasam in cuptor pentru circa 15-20 minute pana albusurile se incheaga.
Ciupercile astfel pregatite se scot si se aseaza pe un pat de salata mozaic dreasa cu putin otet, sare si zahar peste care adaugam si cateva felioare de rosii cherry.
Va dorim spor la gatit Ciuperci cu oua.
Pentru alte retete cu ciuperci puteti accesa sectiunea de Retete cu Legume si fructe sau Mancaruri. Retete la fel de savuroase gasiti si in sectiunea Retete de Post. Speram sa gasiti cat mai multe retete care sa va fie pe plac si va asteptam cu impresii, sfaturi, alte idei sau chiar ne-ar face placere daca ne sugerati ce retete sa mai gatim. Va dorim toate cele bune pana la urmatoarea reteta ce o sa apara in curand din nou pe blogul Bucatareselor Vesele.
Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram .
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!!