Ciuperci Pane Umplute cu Branza
Simplu si rapid de preparat aceste Ciuperci pane umplute cu branza. Cand sunteti in criza de timp si nu stiti ce sa gatiti repede pentru pranz sau cina va recomand sa incercati acest fel usor de preparat. Din ingrediente putine puteti pregati un fel principal satios fara carne. Va recomandam sa rasfoiti si alte retete la fel de simple si bune din categoria Retete Delaco.
Ingrediente Ciuperci Pane Umplute cu Branza
ciuperci Champignon mai marunte
rosii cherry
felii subtiri de prosciutto
Crema de Branza cu Verdeata-Grace-Delaco
oua,faina, pesmet
patrunjel verde
sare,piper
Preparare Ciuperci Pane Umplute cu Branza
Ciupercile se spala bine sub jet de apa si se indeparteaza piciorusele. Folosim la umplut palarioarele, dar nu aruncati piciorusele veti vedea mai jos la ce le putem folosi.
Obsv. : Daca doriti se pot curata de pielita, dar nu e nevoie daca sunt bine spalate.
In fiecare palarioara punem cate o lingurita de Crema de Branza cu Verdeata, in mijloc punem cate o rosie cherry. Ciuperca astfel umpluta se infasoara in prosciutto. Punem in cruce doua felii de prosciutto, la mijloc punem ciuperca umpluta si tragem marginile peste. Fixam cu o scobitoare.
Intr-un vas punem ouale, sarea, piperul macinat, niste patrunjel verde taiat marunt si se bate cu telul sau furculita. In alt vas punem faina si pesmet. Fiecare ciuperca umpluta se da prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incins pana devin frumos aurii.
Se scot pe servete de hartie si se servesc cu legume sotate sau cu cartofi pai si Chutney de Ardei.
Va recomand ca piciorusele ciupercutelor sa nu le aruncati. Se pot face si ele pane. Le treceti prin putina apa rece, apoi le dati prin faina, ou si pesmet. Se prajesc si ele in ulei incins. Se scot pe servete de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Nu se poate spune ca e greu de preparat! Noi va dorim Pofta Buna !