parizel
ou
sare, cascaval
Cum procedam :
Incingem uleiul si punem felia de parizel curatat de pielita la prajit . Va recomand ca sa obtineti cosuletul (cuibul ) mai frumos ,sa nu folositi parizelul care are felia asa de mare . Parizelul prin prajire face o burta in sus in acest moment il intoarcem , spargem oul in cuibul format si il lasam la prajit pana se coaguleaza oul( il putem ajuta stropindul cu uleiul incins in care se prajeste ).
Se scoate pe o farfurie se condimenteaza cu sare si se razuie deasupra cascaval.
Se poate servi cu salata de rosii, castraveti , muraturi ……
Comentarii recente
anca
15/06/2008 at 19:09mersii si sa stii ca imi esti de mare ajutor.eu am 21 de ani si ceea ce ai u ma face sa siu o femeie de casa.si de asta sunt foarte mandra.mai vreau sa stiu si eu cum se face supa de rosiidaca nu te deranjez.mersii si multi pupici.anca
Leila
15/06/2008 at 22:17Iti multumesc Anca pentru vorbele frumoase si ma bucur ca pot fi de folos cuiva . Pana miercuri voi pune si reteta de supa de rosii cum o prepar eu .
Te pup .
Lia