800 gr cartofi
400 gr carne tocata
4 ardei kapia copti
2 cepe
1 cutie ciuperci
gulyas
sare,
piper,
maghiran,
patrunjel verde
cascaval
smantana
carnati afumati
Preparare:
Ceapa o taiem marunt si o calin pe 50 ml ulei, apoi adaugam carnea macinata si o calim mai departe adaugand sare, piper. Se adauga apoi ciupercile feliate si cca. 1 lingura mare pasta de gulyas dulce.
Punem peste apa cat sa treaca peste carne cu 1 deget, si fierbem sub capac pana carnea se inmoaie. Se adauga apoi ardeii kapia taiati felii, patrunjelul verde tocat si maghiranul. Se mai lasa sa dea cateva clocote si se ia apoi de pe foc.
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Cascavalul se taie bucatele, dar se poate si razui.
Carnatul se taie felii. Intr-un vas termorezistent uns asezam un strat de cartofi feliati apoi, un rand de carne cu sos, carnati, cascaval si iar cartofi. Ultimul strat va fi de cartofi peste care vom pune smantana si cascaval si dam totul la cuptor ptr cca 20 minute.
Se serveste fierbinte cu un surplus de smantana.
Comentarii recente
Edith
09/04/2008 at 14:01yammmy! arata bine si cred ca e tare buna asa si cu carnati.. 🙂
Leila
09/04/2008 at 17:13Da edith , este foarte buna in aceasta combinatie . 🙂