Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ou Panirat cu Sos Tartar- Bundaban Sult Toltott Tojas









Ingrediente :

4 buc oua fierte
100 gr ton maruntit (fie in ulei ,fie in apa cu sare)
1/2 legatura patrunjel verde
30 gr unt (margarina)
1 lamaie
sare,piper dupa gust
pesmet, faina
1 ou crud
ulei pentru prajit

Preparare:

Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit , 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt ,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina ,prin oul batut si condimentat cu sare ,apoi prin pesmet ,dupa care le prajim in ulei incins.
Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar.

Pofta Buna !!!

Comentarii recente

  • criss

    04/01/2009 at 19:57

    Mmmmm….ati inceput anul cu bunatati?
    Va urez sa aveti cel mai frumos si linistit an de pana acum si sa fiti sanatoase.
    Va pupa Cristiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram