Pana atunci va invit sa va inscrieti la concursul ATRIA Premii frumoase ce le puteti castiga prin tragere la sorti .Nu trebuie decat sa lasati un comentariu.
Asa cum am promis am revenit si cu reteta 🙂 Ingredientele de mai jos sunt pentru 8 rulouri adica 4 portii potrivite.
Ingrediente:
2 dovlecei potriviti,
(eu am folosit zucchini),
250 gr cas de oi,
250 gr ficatei de pui,
300 ml smantana grasa,
100 gr cascaval,
marar,
2 oua,
1/2 ardei capia rosu,
piper,
boia dulce,
fulgi de ardei iute,
praf de usturoi,
sare,
ulei de masline,
Mod de preparare:
Dovleceii spalati bine si uscati se feliaza pe lung cu ajutorul unei razatori speciale .
Casul de oi se pune in robot se adauga 2-3 lg de smantana ,sare,piper,praf de usturoi boia dulce marar verde si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena.
Se aseaza doua felii de dovlecel(sau una daca dovlecelul este mai mare) usor suprapuse se condimenteaza cu putina sare si piper. Se intinde un strat uniform de pasta de branza peste ele, se aseaza inca doua felii de dovlecel deasupra si se condimenteaza si acestea dupa gust.Punem intr-un capat cate un ficatel care intre timp l-am prajit la gratar(puteti sa-l sotati in putin ulei si vin),rulam si asezam rulourile intr-o forma de graten unsa cu putin ulei de masline.Le condimentam cu fulgi de ardei si turnam peste ele sosul de smantana care l-am pregatit astfel :se bat bine doua oua se amesteca cu smantana ,cascavalul ras ,sare,piper,boia dulce.Presaram deasupra bucatele de ardei capia si introducem forma la cuptor cam 20-25 min la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.
Comentarii recente
Mihai
09/08/2011 at 16:02Arata nemaipomenit.
Unde pot gusta aşa ceva?
Anonymous
09/08/2011 at 17:43Da…da…vreti sa las un comentariu,sa pierd vremea scriind ca sa nu mai prind si eu o portie…eeei…si unde spuneati ca pot servi o portie? Spor la treaba! Monica
Lory
09/08/2011 at 21:14Monica,Mihai va invit la mine acasa la Barlad 🙂 si va servesc cu placere :)asta daca nu va hotarati sa o incercati voi .
Pupici :*:*
Lory
felis
09/08/2011 at 23:23Arata minunat… acum m-as apuca sa fac, doar ca imi lipseste razatoarea speciala!
Anonymous
09/08/2011 at 23:48Cu siguranta voi incerca…dar stii cum se spune…la vecina parca e mai bun…:D…si oricum Barladul e in drumul meu cand merg in vizita la nasi la Vaslui….:)…pupici, Monica
Lory
09/08/2011 at 23:50Felis multumesc :* trebuie taiat cu aceasta razatoare fiindca feliile trebuie sa fie cat mai flexibile ca sa le poti rula .
Lory
09/08/2011 at 23:53Monica da de veste cand esti pe aproape si cine stie poate pregatesc si ceva dulce 😀
Pupici Lory
Anonymous
19/01/2012 at 09:03arata super bine
felicitari pentru reteta
merita incercata
apropo si razatoarea normala cu 4 fete are o parte unde se pot taia taia dovleceii drepti si in foi subtiri…
Lory
19/01/2012 at 21:29Multumesc !!
Nu am incercat:) dar ai dreptate ,sigur merge si prin aia.
Am sa testez 🙂
YONUT69
28/07/2012 at 15:20FOARTE BINE ARATA.ACUM INCEP SA FAC.SI ASA SANT SINGUR IN ACEST WEEKEND.
Sorana
28/07/2012 at 17:16Arata fabulos
Abea astept sa incercam
anemarycamy
28/08/2012 at 14:50daca aveti un curatator de cartofi ,cel care este dreptunghiular nu cel vertical,prin acela se poate taia ff bine,,eu am incercat asa,,si mi-a reusit,akm depinde dc gasiti in comert acest tip de curatator de cartofi,,;)
Lory
28/08/2012 at 15:44Ana ai dreptate merge taiati felii si cu ajutorul curatatorului de cartofi 🙂
Moroianu Mary
17/01/2013 at 21:05ff bine arataaaa ,o sa incerc cu sigurantaaaa…
florica stefan
18/06/2015 at 17:27este f apetisanta! sigur o sa incerc pt. nepotelul meu.