Bagheta cu legume si salam- reteta. Cum se prepara baghetele din foietaj cu legume si salam. Foietaj umplut cu legume si salam.
Bagheta cu legume si salam-Ingrediente
400 gr aluat foietaj
200 gr amestec mexican de legume congelate
150 gr salam
100 gr cascaval
50 gr sos rosii picant
1 lg smantana
1 ou
sare
piper
seminte de susan
Bagheta cu legume si salam-Mod de preparare
Foietajul decongelat se imparte in bucati egale dupa nevoie.
Legumele dupa ce au fost fierte la aburi se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu feliile de salam, sare, piper smantana si sosul de rosii, se maruntesc formand o pasta .
Punem in ea cascavalul ras dupa care o asezam pe bucatile de foietaj. Ungem marginile aluatului cu putina apa si il suprapunem formand baghetele. Ca sa nu iasa umplutura cu ajutorul unei furculite presam marginile.
Se unge cu ou si se presara deasupra seminte de susan.
Se coc la foc potrivit pana cresc si se rumenesc frumos.
Comentarii recente
oana
21/11/2011 at 16:17arata minunat , mi-ai facut pofta…