Va propun aceasta reteta pentru mic dejun, usor de pregatit si la indemana oricui!!
Aveti nevoie de:
chifle vechi de o zi,
cascaval,
carnati cabanos,
sunculita taraneasca,
oua,
lapte,
fulgi de ardei,
piper,
Taiati la chifle un capac, scobiti cu grija miezul dupa care inmuiati-le in lapte. Peretii chiflei nu trebuie sa fie prea imbibati cu lapte. Se aseaza chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt se pune in interior un strat de cascaval ras, apoi se adauga bucatelele de cabanos si sunculita nu inainte de a le praji un pic. Se pune din nou un strat de cascaval dupa care oul crud. Condimentam cu putina sare, fulgi de ardei si piper mai presuram putin cascaval apoi introducem tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc usor iar oul este gatit .
Se serveste la micul dejun alaturi de o cana de ceai sau lapte .
Comentarii recente
Ramona Alina
03/12/2011 at 14:12Îmi plouã în gurã deja 🙂
Anonymous
03/12/2011 at 14:40Neaparat trebuie sa incerc,arata prea bine
Lory
03/12/2011 at 22:43Incercati-o, sigur nu veti regreta 🙂
Pup :*
Anonymous
22/04/2012 at 07:33wow ce reteta minunata si usor de pregatit,neaparat trebuie sa o fac si eu
te pup Lory
VERO
Lory
22/04/2012 at 19:11Sa ai spor Vero !!!
Lulu
30/07/2012 at 15:39Mmmm,sigur voi incerca si eu sa le dau la copii;multumesc de idee
Pup si o zi buna!!
Oua in Baghete de Paine - Retete Culinare - Bucataresele Vesele
26/03/2017 at 12:00[…] si suntem fani ai paginii de FB – Bea lapte !!! O alta reteta pentru mic dejun ar fi si aceste chifle umplute. Va invitam sa va alaurati si voi cu Momentul vostru de Lapte, la concursul Micul dejun,intotdeauna […]