pentru realizarea acestor clatite am folosit:
2 oua
300 ml lapte rece
1/2 plic praf de copt
faina
ulei
dulceata de visine
se bat ouale cu putina sare se adauga laptele iar la final faina amestecata cu praful de copt(compozitia trebuie sa aiba consistenta unei smantani nu prea groasa).Se coc in tigaie in care am pus un pic de ulei.Eu le-am servit cu dulceata de visine dar se pot servi cu diferite adausuri.
Comentarii recente
Simonablondy Adda
14/07/2013 at 12:42Eu stiu k anumite retete se fac din ochi dar as dori totusi sa stiu cantitatile exacte la toate ingredientele!Kta faina?Banuiesc k uleiul este pt prajit… Multumesc
LoredanaCarp
14/07/2013 at 20:50Uite aici o alta reteta cu cantitati exacte https://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/deserturi-rapide/pancakes-cu-sirop-de-trandafiri.html