Aluat:
1 kg faina
300 ml lapte
50 gr drojdie
150 gr zahar
3 oua
200 ml ulei
1 pachet praf de copt
sare
Umplutura de mac
Umplutura de alune
Umplutura de ciocolata si migdale
Din lapte, drojdie, 50gr zahar si 4 lg de faina am facut o maia pe care am lasat-o sa creasca, dupa aceea am adaugat ouale batute cu restul de zahar, sare si uleiul, faina amestecata cu praful de copt.Se framanta pana obtinem un aluat de o consistenta potrivita.
Se lasa aluatul la crescut dupa care se imparte in 10 buc egale le rotunjim si le lasam cam 15 min din nou la crescut.Se intinde fiecare bucata, se taie in patru,punem umplutura si rulam.
Se ung cu ou si se coc la foc potrivit
Umplutura
Dupa cum se vede si in imagine umplutura de mac si alune este cumparata si se prepara dupa instrunctiunile de pe plic
Umplutura de ciocolata cu migdale am preparat-o astfel:am topit ciocolata apoi am adaugat migdale macinate.Se da la rece sa se intareasca dupa care se umplu cornurile cu ea.
Comentarii recente
pansy
06/11/2010 at 00:56arata grozav !
Sara & Miki
06/11/2010 at 09:56Arata minunat… Pup!
Mirela
07/11/2010 at 14:16Urmaresc de mult blogul tau ,nu am comentat niciodata ,dar tot ce este aici este delicios,acum m-am alaturat si eu blogurilor culinare.
Lory
07/11/2010 at 15:40@Pansy ,@Sara multumesc mult!!
@Mirela ma bucur mult ca blogul nostru e printre preferintele tale
Multa bafta si sa ne incanti cu retete delicioase
Pupici
Lory
videoblog
08/11/2010 at 15:45nu pot sa zic decat „yummy”:)