-Foietaj cu dulceata si branza calcica-
Daca vreti sa pregatiti ceva bun pentru pachetelul copiilor, incercati acesta reteta de foietaj cu dulceata si branza calcica.
Sunt usor de pregatit si foarte gustoase, cu siguranta vor fi apreciate de cei mici.
Poate va intereseaza si alte retete de patiserie cu aluat foietaj
Foietaj cu dulceata si branza calcica-Ingrediente
400 g aluat foietaj
dulceata de caise si piersici
branza alba calcica pentru copii- Delaco
ou pentru uns
Foietaj cu dulceata si branza calcica-Mod de preparare
Foietajul se taie in patrate cu latura de 7-8 cm.
Pe jumatate din patrate se pune cate o lingura de dulceata si cate o felie de branza alba calcica.
Se unge fiecare patrat pe margine cu putina apa race si se aseaza deasupra fiecaruia celelalte patratele de aluat.
Se preseaza pe margine cu o furculita, se cresteaza deasupra, se unge cu ou, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.