Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Foietaj umplut cu pasta de legume

Ingrediente:

400 gr aluat foietaj;
150 gr amestec mexican de legume congelate;
100 gr pastrama;
2 lg sos de rosii pikant;
100 gr cascaval;
1 ou;
sare;
piper;

Mod de preparare:

Legumele fierte la aburi se maruntesc in robot impreuna cu pastrama si sosul de rosii.Pasta obtinuta se condimenteaza dupa gust apoi se intinde intr-un strat uniform pe aluatul foietaj care a fost decongelat si se rade cascaval deasupra .Apoi cu un cutit se taie fasii subtiri ,se unesc capetele si se rasucesc formand un fel de spirala.
Se aseaza pe tava tapetata cu hartie ,se ung cu ou si se coc la focpotrivit pana se rumenesc.

Pofta buna!!




Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram