Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Grisine cu piure de legume

Ingrediente
150 gr amestec mexican de legume congelate
500 gr faina
15 gr drojdie
1 lgt pasta de ardei iute
1 lg zahar
3-4 lg ulei
mac si susan
Mod de preparare
Din legumele fierte la aburi se face un piure foarte fin.Il punem in masina de paine adaugam drojdia dizolvata cu o lg de zahar,punem cam 150 ml apa calduta pasta de ardei iute dupa care adaugam faina .Punem si o lingurita cu sare si dam drumul la framantat adaugand ulei putin cate putin.Dupa ce aluatul a crescut se portioneaza si se intind mici fitile care se trec prin mac si susan.Se coc la foc iute pana se rumenesc usor si devin crocante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram