Se face un aluat simplu din ingredientele de mai sus si se lasa la dospit cam 15 min.Apoi se imparte in bucati egale si se intind in foi cat de subtiri puteti.Dupa ce am intins foaia o ungem cu un strop de ulei si asezam umplutura pe care am preparat-o astfel:in cateva linguri de ulei se pune la calit ceapa apoi adaugam pasta de tomate si un pic de apa.Peste ceapa punem varza pe care am taiat-o fasii subtiri ,sare si piper si o calim la foc mic pana se inmoaie bine.La sfarsit adaugam zaharul dupa gustul fiecaruia si o lasam sa se raceasca.
Dupa ce am rulat fiecare foaie cu umplutura de varza ,le asezam intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si le coacem la foc potrivit.
Se serveste rece.
Comentarii recente
Vera
05/12/2008 at 23:22Very nice 10+++
Lory
05/12/2008 at 23:48Thank you Vera
Irina
06/12/2008 at 23:45Mmm, ce mi-ar placea sa mananc o bucata!
Lory
07/12/2008 at 12:36Irina incearc-o ..se face usor…eu am incercat-o prima data …dar de mancat o fac demult:)fiinca o face mama