Ingrediente:
75 g faina alba,
75 g faina de porumb,
2 linguri ulei,
100 ml apa calduta,
1 lingurita praf de copt,
1 lingurita sare,
2 catei usturoi pisati,
1/4 lingurita praf de chili,
Preparare:
Intr-un vas punem faina alba, faina de porumb, sarea, praful de copt, praful de chili, usturoiul pisat si amestecam. Adaugam uleiul apoi treptat amestecand continuu apa calduta pana obtinem un aluat omogen mai moale. Lasam acest aluat la odihna pentru circa 30 minute,dupa care rupem din el bucati de marimea unei nuci si le dam forma rotunda. Aceste bile de aluat le intindem cat de subtire putem pe suprafata de lucru presarat cu faina sub forma de cerc si apoi le coacem intr-o tigaie teflonata sau lespede de fonta fara ulei.
Le putem servi cu diverse creme , sosuri….
Comentarii recente
Top Cuisine avec Lavi
07/09/2012 at 10:06ce bine arata!
Angelica
15/09/2012 at 22:49N-am facut niciodata dar trebuie sa ma apuc odata si odata ,arata asa fain si vad ca nu-i mult de lucru cu ele…uraaaa!
Va pup:-)
Crema de avocado cu tortilla
12/07/2016 at 12:04[…] de servire: Tortilla de porumb(vezi aici preparare tortilla) se unge cu un strat subtire de crema de unt, peste se intinde un strat de crema de avocado. Se pot […]