Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Paste cu kaizer si mazare la cuptor

Paste cu kaizer si mazare la cuptorPaste cu kaizer si mazare la cuptor

Cu ingrediente de calitate obtii mancaruri savuroase, asta e stiut !
Si daca tot vorbeam de ingrediente de calitate, trebuie sa va spunem ca mazarea verde Home Garden folosita la prepararea acestei retete , este o mazare proaspata , fara conservanti  bogata in fibre ce ofera  preparatelor o savoare aparte.

Putem spune ca produsele Home Garden ofera cel mai bun raport pret-calitate la momentul actual. Va recomandam sa folositi cu incredere gama de produse Home Garden !

Si pentru ca Home Garden isi doreste ca si cititorii nostri sa testeze produsele lor, maine 16 mai va asteptam pe pagina nostra de facebook cu un concurs  unde puteti castiga produse Home Garden.
Asa ca fiti cu ochii pe noi!!

Ingrediente Paste cu kaizer si mazare la cuptor :

250 g paste (melcisori)
1 lingurita faina
300 g smantana
100 ml lapte
20 g unt
200 g kaizer
½ legatura patrunjel verde
200 g mazare verde –Home Garden
150 g cascaval natur sau afumat
sare, piper dupa gust

Preparare Paste cu kaizer si mazare la cuptor :

Pastele se fierb „al dente”. Se strecoara se trec pe sub un jet de apa se scurg si se pun inapoi in vasul in care au fiert.
Amestecam faina cu smantana si laptele rece.

Kaizerul il taiem bastonase si il prajim in unt. Cand este prajit, adaugam mazarea verde scursa de zeama, smantana, patrunjelul verde taiat marunt, jumatate din cascavalul razuit pe razatoarea fina, si fierbem sosul pana incepe sa se ingroase.

Condimentam cu sare si piper alb dupa gust.

preparare-paste-kaizer-mazare11
Turnam sosul peste paste si amestecam.
Ungem  cu unt o forma  de graten sau vas de yena  si turnam pastele in el.

Presaram deasupra cu cascavalul ramas. Punem forma in cuptorul cald pana cascavalul de gratineaza.

Paste cu kaizer si mazare la cuptorSe serveste fierbinte. Pofta Buna ! O alta retete buna ar fi Turos Csusza, o specialitate ce doar in partea de vest a tarii se gateste.

Comentarii recente

  • Volungan Rodica

    19/05/2015 at 19:32

    Cu deosebit respect va multumesc pentru retetele minunate pe care mi le trimiteti. Va doresc mul
    ta sanatate alaturi de cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram