Am pregatit aceste Paste cu sos de branza pufoasa si cascaval foarte repede fiind pe fuga si pot sa va spun cu mana pe inima ca este un fel delicios ce se poate servi atat la pranz cat si la cina.
Combinatia de Branza pufoasa si Cascaval Sofia este una din cele mai reusite. Acum gasiti si in magazine la pachete promotionale aceasta combinatie, dar puteti folosi si alte tipuri de branzeturi. Nu va ramane decat sa incercati Pastele cu sos de branza pufoasa si cascaval.
Poate va ispitim si cu alte retete in care am folosit produsele Delaco in sectiunea Retete Delaco! Deviza noastra este ca nici o zi sa nu treaca fara sa avem la o masa branzeturi ! Alte retete interesante cu paste gasiti la sectiunea Retete cu Paste si Pizza.
Ingrediente Paste cu sos de branza pufoasa si cascaval :
200 g paste(scoici, fusili, penne, …)
100 g sunca
1 cutie Branza Pufoasa cu smantana – Delaco
250 g cascaval Sofia
6 linguri smantana
1 lingura unt, 1 lingura ulei
1 ou
sare, piper alb dupa gust
pesmet, unt pentru uns vasul
Preparare Paste cu sos de branza pufoasa si cascaval :
Intr-o cratita punem uleiul si untul la topit. Sunca se taie cubulete si se trage pe untul incalzit pret de 2-3 minute. Adaugam Branza Pufoasa si cele 6 linguri cu smantana (linguri pline). Condimentam cu sare si piper alb dupa gust si lasam sa dea 3-4 clocote [ana branza se topeste.
Tragem deoparte si lasam sa se racoreasca putin sosul si adaugam la el un ou crud si amestecam pana se incorporeaza. Punem la fiert pastele in apa cu sare. Dupa ce au fiert le strecuram si le spalam sub jet de apa. Le lasam la scurs. Ungem un vas cu unt, presaram cu putin pesmet si punem un rand de paste peste care vom pune un rand de sos si cascaval razuit.
Acoperim cu alt rand de paste, sos, cascaval si tot asa pana tin ingredientele. Ultimul rand va fi de paste si cascaval razuit. Punem vasul la cuptor unde il vom lasa pana deasupra se va rumeni frumos.