Ingrediente
Aluat
300 gr faina
apa cat cuprinde
sare
1 ou
1 lgt drojdie uscata
3 lg ulei masline
Umplutura
150 gr amestec mexican de legume congelate
150 gr salam
2-3 felii de sunca presata
100 gr cascaval
ketchup picant sau dulce
oregano
Mod de preparare
Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat cu o consistenta elastica Se lasa la dospit dupa care se intinde o foaie care se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei .Peste ea intindem un strat subtire de ketchup se presara putin oregano radem cascaval dupa care punem legumele pe care le-am fiert la aburi,salamul,sunca presata si la final alt strat de cascaval.Se da la cuptorul incins pentru 20 min.
Pofta buna!!
Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat cu o consistenta elastica Se lasa la dospit dupa care se intinde o foaie care se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei .Peste ea intindem un strat subtire de ketchup se presara putin oregano radem cascaval dupa care punem legumele pe care le-am fiert la aburi,salamul,sunca presata si la final alt strat de cascaval.Se da la cuptorul incins pentru 20 min.
Pofta buna!!
Comentarii recente
Happy
08/01/2011 at 15:34Offf! Blogul vostru este durere pentru un om pofticios … ca mine 🙂