Azi a sosit randul sa pregatim Pizza Diavolo, putin mai picant si mai pe gustul nostru. Pe langa salamul picant, ardeiul iute a mers de minune si iuteala a fost domolita de Mozzarella Gourmet care are o textura cremoasa cand se topeste pe suprafata pizzei. Va invitam sa rasfoiti si alte Retete cu produse Delaco.
Ingrediente Aluat Pizza Diavolo :
300 g faina
1 lingurita zahar
½ lingurita sare
1 lingura ulei de masline
130 ml apa calduta
5 g drojdie proaspata
Alte Ingrediente Pizza Diavolo:
Salam picant
sos de rosii (vezi reteta de Sos de Rosii la Pizza Calzone)
ciuperci
Mozzarella Gourmet
masline
ardei iute (pepperoni)
Preparare Aluat Pizza Diavolo:
Se dizolva zaharul si sarea si drojdia in 100 ml apa calduta. Punem maiaua astfel obtinuta in faina si amestecam. Adaugam uleiul de masline si inca aproximativ 25-30 ml apa.Continuam framantarea pana obtinem un aluat elastic si omogen. Punem aluatul in punga si il lasam la rece.
Preparare Pizza Diavolo :
Aluatul preparat este suficient pentrudoua bucati de pizza. Impartim aluatul in doua si intindem fiecare parte pe tava de copt pizza (rotunda)(sau pe hartie de copt intr-o tava). Ungem aluatul cu sos de rosii, razuim deasupra mozzarella, punem feliile de salam picant, ciuperci feliate proaspete sau conservate, cateva felii de ardei iute pepperoni, felii de masline negre si deasupra mai razuim putina mozzarella.
Punem tava cu Pizza Diavolo in cuptorul preincalzit pentru circa 10-12 minute si lasam pana este frumos rumenit si mozzarella este topita pe suprafata pizzei.
Pofta Buna !!!
[amd-yrecipe-recipe:42]
Sa aveti Spor !