Tagliatelle cu trufe si sos de branza brie si camembert
Tagliatelle cu trufe, bucatelele din piept de pui, aroma baconului rumenit toate imbracate intr-un sos cremos, fin si aromat de branza brie si camembert, fac ca acest preparat savuros sa fie o incantare pentru un apetit sanatos si pentru gurmanzi.
Tagliatelle cu trufe si sos de branza brie si camembert-Ingrediente
(4 portii)
200 g tagliatelle cu trufe
120 g camembert Milkana
125 g brie Milkana
300 g piept de pui taiat cubulete
150 g crema de branza Delaco Ceva Fin Cremos,
100 ml lapte
un ou
fasii de bacon crud
sare
2 linguri ulei masline
sare
piper alb macinat
2 linguri chivas tocat
Tagliatelle cu trufe si sos de branza brie si camembert-Mod de preparare
Pastele se fierb al dente in 2 l de apa clocotita cu sare timp de 5-7 min.
Crema de branza si laptele se amesteca cu jumatate din branza camembert si brie taiate cubulete si se tine pe foc amestecand continuu pana se formeaza un sos de branza fin si cremos .
Se condimenteaza cu sare si piper iar dupa ce s-a temperat se adauga oul batut, pieptul de pui sotat in doua linguri de ulei de masline si chivasul tocat.
Sosul de branza se amesteca cu pastele fierte si scurse bine, se aseaza intr-o forma de graten , se pune deasupra bucatele de camembert si fasii de bacon.
Forma se da la cuptor pentru 20 min cat sa se gratineze si sa se rumeneasca baconul.