Mereu am in frigider produse Delaco si mereu ma scot din impas cand nu mai stiu ce sa gatesc. Asa a fost si de aceasta data.
Am ramas in pana de idei pana am deschis frigiderul si am dat de Branza Pufoasa cu Somon. Pe loc am hotarat ce voi pregati si anume, Tortellini cu Sos de Branza. Vedeti si alte Retete Delaco.
Ne plac si pastele nu doar branzeturile, si le pregatim cu placere de fiecare data. Iata cateva idei cu preparate din paste, Spaghete Carbonara, varianta noastra, nu cea originala, pregatita cu ingrediente autohtone pe gustul nostru. Spaghete cu Sos Bolognese, varianta de Post.
Si multe alte retete cu spaghete, sau alte tipuri de paste fainoase pe care le veti gasi in sectiunea Retete cu Paste si Pizza.
Ingrediente Tortellini cu Sos de Branza :
1 pachet de 250 g Tortellini cu Ciuperci
2 cutii cu Branza Pufoasa cu Somon (280 g)
50 g unt
100 ml lapte
marar verde
Preparare Tortellini cu Sos de Branza :
Punem la fiert totellini in apa clocotinda in care punem si sare conform instructiunilor de pe pachet (timp de fierbere 12 minute apoi repaus 2-3 minute).
Intre timp pregatim Sosul de Branza Pufoasa cu Somon in felul urmator:
Punem intr-o cratita untul si laptele pe foc pana untul este topit. Adaugam branza pufoasa cu somon si lasam sa fiarba 2-3 minute. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Tortellini se pun in farfurii, iar deasupra turnam sosul de branza si presaram cu marar verde taiat marunt.
Speram sa va fie pe plac si aceasta reteta si sa o incercati. Va asteptam cu idei, cu retete diferite de preparare al acestor Tortellini. Ne-ar face o deosebita placere daca ati avea si alte sugestii de preparare.
Va dorim, Pofta Buna !!