ingrediente
crap 2,5 kg
ceapa 5 buc
morcov 5 buc
rosii 6 buc
250 ml must alb
(sau vin…eu nu am avut)
sare
ulei
condiment pentru peste Fit-up!
de la Kamis
5 catei de usturoi
Pestele se curata de solzi si intestinese portioneaza in bucati potrivite apoi sse sareaza si condimenteaza;
Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei.Peste legume asezam bucatile de peste,turnam si mustul(sau vinul)dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit.
Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti.
Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor.
Pofta buna!
Comentarii recente
Alina
09/10/2009 at 02:49Ce caut eu, la ora asta pe blogul vostru, nici eu nu stiu!
Clar este faptul ca mi-ai facut asa o pofta de peste… ca daca n-ar fi ora care e, sigur as pleca la piata!
Am sa fac si eu sambata unul – ca imi vin copiii acasa!
Arata de nu se poate! Si daca nu m-a luat somnul pana acuma… nici nu cred sa mai am vre-o sansa! Macar o sa am la ce ma gandi: la crapul tau!
Lory
09/10/2009 at 09:18Alina mai facut sa rad de la prima ora ::)
Buna idee sa-ti intampini copii cu un crap la cuptor….cu siguranta vor fi incantati 🙂
Pupice
ediana
06/03/2012 at 12:27e super delicios – reteta o fac destul de des
Lory
06/03/2012 at 23:24Si eu o prepar ori de cate ori fac rost de crap 🙂