Acum vre-o doua saptamani am intrat in posesia unei stiuci de 2,5 kg.
Cand am curatat-o am avut placuta surpriza sa constat ca e plina de icre.
Le-am curatat foarte bine de pelita, le-am amestecat cu sare si le-am pus intr-un borcan in frigider.
Ingrediente
2 lg icre stiuca
200 ml ulei
2 lgt zeama de lamaie
Mod de preparare
Icrele tinute cu sare le-am pus intr-un tifon si le-am introdus intr-un castron cu apa rece. Aceasta operatiune am facut-o ca sa le desarez.
Le-am stors bine dupa care le-am pus intr-un castron si le-am stropit cu zeama de lamaie.
Cu ajutorul mixerului le-am batut adaugand uleiul „in fir” pana ce au devenit ca o crema bine spumata.
Se servesc reci cu paine prajita.
Cei ce doresc pot adauga la ele ceapa tocata(rasa) fin.
Comentarii recente
Fancy Cake
02/02/2012 at 11:03Tare bine arata!
lia
02/02/2012 at 11:32Servesc si eu o tartina…arata asa de bine incat nu pot sa ma stapanesc:”> multumesc !
pupici
milica
02/02/2012 at 12:12Arata foarte bine,o prezentare frumoasa!
Caietul cu retete
03/02/2012 at 01:44Nu-s mare fan icre si alte treburi de-astea pescaresti insa icrele astea arata asa de bine, incat mi-au facut o pofta teribila!
Va invit cu drag la provocarea Dulce Romanie a carei gazda sunt in luna februarie. Sper sa fie pe placul vostru temele alese caci as fi tare onorata sa participati.
Pupici si spor la gatit !