carne de iepure(vanat)
kaizer 200gr
slaninuta 150gr
usturoi
o ceapa
morcov 2 buc
sare piper
250 ml vin roziu
o cescuta de ulei
Daca iepurele este tanar(ca al meu)nu se mai tine in bait…asa ca dupa ce l-am spalat bine l-am impanat cu fasii de slaninuta ,kaizer si usturoi.Apoi l-am sarat si piperat dupa gust dupa care l-am asezat in tava in care am pus ulei(o cescuta) vinul , cam doua cani de apa,ceapa taiata in doua si morcovii si ei taiati mare.Am acoprit tava cu folie de aluminiu si am tinut la cuptor pana ce a scazut aproape toata zeama .Dupa care am indepartat folia si am lasat sa se rumeneasca carnea.
Acesta friptura am servit-o alaturi de piure de cartofi si gogosari in otet.
Pofta buna!
Comentarii recente
vilo13
25/01/2009 at 23:19Mi-am distrus două taste salivând în tastatură.
O pun pe mama să facă :X
Sună teribil de gustos !
Lory
26/01/2009 at 14:36chiar a fost foarte gustos 🙂
daca treceai sambata pe la noi sigur primeai si tu o portie….acum au ramas doar pozele:(
epurasha
04/04/2011 at 09:39dupa ce ca mi-ai gatit verisorul ama maia faci si sa poftesc la el! :)) super arata!