Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Macrou in sos de patrunjel





Ingrediente
2 pesti macrou
o legatura patrunjel
o lamaie
50 ml ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare

Uleiul si sucul de lamaie se pun intr-un blender si se omogenizeaza.Adaugam patrunjelul tocat si se mai mixeaza putin.Sosul obtinut se tine la frigider cam o ora inainte de a fi servit.
Pestele se curata se spala si se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu un pic de ulei de masline.Se cresteaza din loc in loc si se aseaza pe gratarul incins .
Se serveste cald stropit din abundenta cu sos de patrunjel.
Pentru preparare acestei retete m-am inspirat dintr-o revista culinara.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram