Ingrediente
2 pesti macrou
o legatura patrunjel
o lamaie
50 ml ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
Uleiul si sucul de lamaie se pun intr-un blender si se omogenizeaza.Adaugam patrunjelul tocat si se mai mixeaza putin.Sosul obtinut se tine la frigider cam o ora inainte de a fi servit.
Pestele se curata se spala si se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu un pic de ulei de masline.Se cresteaza din loc in loc si se aseaza pe gratarul incins .
Se serveste cald stropit din abundenta cu sos de patrunjel.
Pentru preparare acestei retete m-am inspirat dintr-o revista culinara.
Comentarii recente
panseluta-violet
04/09/2010 at 15:35arata grozav si cu proxima ocazie am sa folosesc sosul !ai folosit macrou proaspat sau congelat?
Sara & Miki
05/09/2010 at 12:25E un deliciu pestele cu izuri de verdeturi. Sotul meu il face si pune mai multe feluri si este o placere sa-l mananci. Duminica placuta.
mamasiiubita
05/09/2010 at 14:09Pestele, mancarea mea favorita. Arata foarte bine macroul tau!
Diana Didona
05/09/2010 at 16:08SIMPLU ȘI BUN.
Petite Foury
05/09/2010 at 23:50Pentru ca sunteti cele mai pricepute bucatarese, va invit pe blogul meu sa ridicati cateva premii virtuale. M-asi simti tare onorata daca ati accepta 🙂