Medalioanele de caprioara in crusta de migdale, servit alaturi de un Pinoit Noir – La Cetate de la Crama Oprisor, iti va face acest fel de mancare de neuitat .Acest vin lasa loc mai intai unor arome exotice, de rom si miez uscat de cocos, apoi se apropie de discursul carnal micotic al vinurilor clasice europene, lasand in cele din urma sa iasa la suprafata, aproape exploziv, un miez fructat.Gustat, isi confirma supletea, catifelarea si bogatia intr-un parcurs lung, in care se regasesc, ordonat si coerent, toate nuantele intuite olfactiv….
Ingrediente Medalioane de caprioara in crusta de migdale:
4 felii cotlet de caprioara (sau pulpa) a cate 150 g bucata
nucsoara rasa
3 linguri faina
1 ou
100-150 g fulgi de migdale
150 g unt
sare
Preparare Medalioane de caprioara in crusta de migdale:
Presaram bucatile de carne cu sare si nucsoara. Le dam prin ou, faina , din ou batut si la final prin fulgii de migdale. Incingem untul intr-o tigaie si prajim carnea cate 5 minute pe fiecare parte avand grija sa nu ardem prea tare fulgii de migdale. Aranjam carnea pe un platou si servim alaturi crochete de cartofi.