Bezele
Ingrediente
5 albusuri
250g zahar tos
arome (eu am folosit esenta de portocale)
Bezele
Mod de preparare
Zaharul tos se pune in tava pe o hartie de copt si se incalzeste fara sa se topeasca, intre timp se bat albusurile spuma si se adauga zaharul fierbinte putin cate putin spumand cu mixerul la viteza maxima.
Se toarna compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt cu ajutorul unui pos cu varf dintat si se baga in cuptorul preincalzit la 90-100 grade C pentru 2 ore.
Dupa ce s-au racit se desprind de pe hartia de copt.
Pofta buna !!
Comentarii recente
Edith
01/05/2008 at 22:45Lory ce faine ti-au iesit bezelele!! Chiar 2 ore se tin la cuptor?
LORY
03/05/2008 at 01:26da edith rostul e sa se usuce nu sa se coaca asa ca le tin cu usa deschisa
LORY
03/05/2008 at 01:28multumesc
ramona
30/03/2010 at 23:40buna Lory,temperatura cea mai mica a cuporului meu e de 50 de grade..nu e prea mica totusi?ce temperatura imi recomanzi?vreau sa le fac de Paste ca arata tare bine.multumesc
Lory
31/03/2010 at 20:40Ramona bezele trebuie tinute la cea mai mica temperatura…poate un pic mai mare de 50 grade(cuptorul meu nu are gradatie) fiindca ele nu trebuie sa se coaca ci doar sa se usuce…de asta tinem si usa deschisa la cuptor…poti baga in cuptor mai multe tavi deodata si le mai rotesti din cand in cand.
Succes!!
Lory
ramona
02/04/2010 at 00:05Multumesc pentru raspunsul atat de prompt!o sa le incerc cu siguranta.Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Lory
04/04/2010 at 16:56Paste fericit si tie Ramona.
Lory