Ingrediente pentru 1 portie:
-240 g faina
-100 g margarina rama
-100 g zahar
-1 ou
-1 plic praf de copt
-1 fiola esenta de lamaie
-bomboane Silvana cu fructe , bomboane gumate
-1 lingura zahar pudra
-1 lingurita scortisoara (optional)
Preparare :
Amestecam zaharul cu rama apoi adaugam oul intreg si spumam din nou dupa care adaugam si faina cernuta impreuna cu praful de copt si omogenizam.Punem apoi esenta si framantam pana obtinem un aluat omogen. Infoliem si dam la frigider pentru aproximativ 30 minute. Intindem apoi o foaie de aluat pe masa de lucru si taiim cercuri, din care decupam, tot cu o forma rotunda mai mica, mijlocul. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, usor distantate si punem in mijloc cate o bomboana. Mijloacele decupate, le putem presara cu zahar si scortisoara ( eu le-am presarat doar cu zahar dupa ce au copt )si le punem si pe ele in tava Obtinem astfel doua feluri de biscuiti. Dam tava la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 8-10 min. sau pana ce se coc si incep sa se aureasca.
Lasam la racit in tava.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Lia
10/12/2010 at 00:21Asti sunt biscuiti cu vitraliu 🙂
Super idee.Arata formidabil.
ghiocel07
10/12/2010 at 08:56O idee inedita. Felicitari.
Mary
10/12/2010 at 11:00Che meraviglia questi biscotti cosi colorati.
pansy
11/12/2010 at 21:08ce idee grozava!
aneta
22/12/2010 at 22:49minunata aceasta reteta,cu siguranta o voi incerca si eu,felicitari.craciun fericit
C Elena
02/01/2013 at 19:37genial!!!!! arata bine! 🙂