Fursecuri cu crema Greentella
Noua colectie de la Green Sugar este acum completa si vine cu muuuuuulta ciocolata belgiana de calitate premium, dar propune elementul de noutate: indulcirea exclusiva cu Green Sugar
Am primit si noi spre testare aceasta noua gama ce contine :
Banuti de ciocolata belgiana (cu lapte si 40% cacao, amaruie cu 50% cacao si dark – cu 70% cacao) nu au zahar adaugat si sunt indulciti 100% natural cu Green Sugar.
Acestia au la baza ingrediente premium: masa de cacao si unt de cacao furnizate de Belcolade si Callebaut, doi dintre cei mai mari producatori de ciocolata belgiana din lume.Se topesc rapid in creme, glazuri sau bauturi calde si se adapteaza cu usurinta retetelor tale.
Banutii de ciocolata alba au la baza ingrediente premium: unt de cacao furnizat de aceiasi furnizori si pot fi cu usurinta transformati in creme, glazuri sau alte decoruri pentru deserturi.
Crema de cacao cu alune si green sugar-Greentella
Greentella -vedeta acestei colectii- singura crema tartinabila de cacao de pe piata, fara zahar si fara ulei de palmier – un deliciu ce poate fi consumat ca atare, pe paine sau ca glazura pentru prajituri.
Astazi va propunem o reteta de fursecuri fragede cu unt si Green Sugar, umplute cu delicioasa crema de cacao cu alune si Green Sugar si glazurate cu glazura din banuti de ciocolata fara zahar si 50%cacao.
Fursecuri cu crema Greentella-Ingrediente
Aluat
200g unt 82 % grasime
380 g faina alba
4 linguri indulcitor natural green sugar- pulbere
1/ 2 baton vanilie sau esenta de vanilie
1 ou
un praf de sare
Crema
crema de cacao cu alune si green sugar-Greentella
Glazura
50 g banuti ciocolata amaruie fara zahar -50%cacao-Sweeteria
50 ml frisca lichida
Fursecuri cu crema Greentella-Mod de preparare
Untul la temperature camerei se mixeaza cu indulcitorul,sarea si semintele din batonul de vanilie pana devine spumat. Se adauga oul si se continua mixarea pana la incorporare. La final se adauga faina si se mixeaza pana ce aluatul devine sfaramicios. Aluatul se aduna cu mana pana se obtine o bila compacta si omogena. Se imparte in doua si se intinde pe o planseata infainata.
Se decupeaza dupa preferinta in diferite forme, se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se tin la frigider pentru 20 de minute.
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 14 min. Se scot din cuptor si se lasa la racit pe un gratar.
Cum se prepara glazura de ciocolata
Cat timp fursecurile se racesc, se pregateste glazura de ciocolata
Frisca incalzita pana aproape de punctul de fierbere se rastoarna peste banutii de ciocolata. Se amesteca pana la omogenizare apoi poate fi folosita.
Se umplu cu crema de cacao cu alune si green sugar-Greentella si se decoreaza cu pulbere Green Sugar sau cu gratar de ciocolata.