Fursecuri fragede cu unt. Cum se fac fursecurile fragede. Cele mai fragede fursecuri pregatite in casa. Fursecuri fragede ca la cofetarie. Fursecuri cu ciocolata.
Fursecuri fragede-Ingrediente
250 gr unt
125 gr zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 ou
3 galbenusuri
250 gr faina
150 gr amidon de porumb
Pentru decor
ciocolata amaruie
bombonele ornament
Fursecuri fragede-Mod de preparare
Untul la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga treptat oul si galbenusurile, fiecare galbenus la aproximativ 1/2 min.
Se amesteca faina cu amidonul si se incorporeaza in aluat.
Aluatul obtinut se pune intr-un pos cu sprit si se toarna pe hartia de copt sub forma de coronite.
Se coc timp de 10 min la treapta 3-4 pentru cuptorul cu gaz (preincalzit) sau 200 gradeC la cuptorul electric(preincalzit).
Dupa ce s-au racit se scufunda pe jumatate in ciocolata topita si se aseaza pe hartie de copt .Se decoreaza dupa imaginatie.
Se pot pastra pana la o saptamana ele devenind mult mai fragede dupa vre-o doua zile.
Comentarii recente
Adela Zilahi
12/12/2011 at 20:18Am sa servesc si eu vreo doua! Pupicei!!
Iuliana
27/09/2012 at 10:22Dragele mele ,in loc de amidon de porumb ,ce pot sa pun ? Multumesc ! Sa fiti mereu vesele si sa veniti cu retete minunate . Sanatate !
inayna27
12/12/2012 at 21:09foarte aspectuase,si cred ca si gustoase,ies multe din ingred acestea?