Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Indiene


Aceasta prajitura e un test… am facut-o din resturi ramase de la rulada Passion…..ar fi trebuit sa-mi iasa vre-o 3 bucati dar…intr-un final doar una …constatasem ca imi disparuse cojile… 🙁
coji
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
1 lg faina pentru pudrat
crema
200 gr ciocolata alba
200ml frisca lichida
decor
200gr ciocolata neagra
sirop cu rom
se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6cm,se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema nu inainte de a le insiropa putin(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema.Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.
Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata
Asi mai vrea sa fac o precizare:aceste prajituri se pot umple cu frisca batuta bine iar motul deasupra sa fie de crema

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram