Aceasta prajitura e un test… am facut-o din resturi ramase de la rulada Passion…..ar fi trebuit sa-mi iasa vre-o 3 bucati dar…intr-un final doar una …constatasem ca imi disparuse cojile… 🙁
coji
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
1 lg faina pentru pudrat
crema
200 gr ciocolata alba
200ml frisca lichida
decor
200gr ciocolata neagra
sirop cu rom
se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6cm,se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema nu inainte de a le insiropa putin(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema.Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.
Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata
Asi mai vrea sa fac o precizare:aceste prajituri se pot umple cu frisca batuta bine iar motul deasupra sa fie de crema
Comentarii recente
Didona
22/08/2008 at 20:36Arata minunat. Daca faceai mai multe, iti ceream si eu una.
Lory
23/08/2008 at 12:22data viitoare fac reteta intreaga:)
o sa fie pentru toata lumea:):)
Multumesc! pupice
Edith
23/09/2008 at 13:31Superbe, Lory! 🙂 Bravo!
Lory
24/09/2008 at 13:55multumesc Edith!
Anonymous
15/03/2012 at 22:47Va multumesc pentru retete!Am facut indienele dar le-am turnat lungi cum erau demult prin anii 80 !Mi-au iesit!..Ma apucase nostalgia!Pupici!Alina Sabou. (am semnat aici ca nevoia asta de lista e c-am incilcita pt mine..)
Lory
15/03/2012 at 23:42Alina ma bucur ca ti-au fost pe plac si ca ti-am putut fi de ajutor :*:*
Anonymous
03/07/2012 at 17:08Arata super si chiar voi incerca, am o prietena care le adora ! Si nu stiu la ce cofetarie le mai gasesc sa ii fac o surpriza.