Ingrediente:
250 gr dovleac ras,
250 gr faina,
180 gr zahar,
150 gr unt,
3 oua,
100 ml lapte,
1 lg scortisoara macinata,
1 plic praf de copt,
esenta de vanilie,
100 gr ciocolata amaruie,
Mod de preparare
Untul se spumeaza bine impreuna cu zaharul si esenta de vanilie .Se adauga ouale unul cate unul pana ce le incorporam pe toate.Faina se amesteca cu scortisoara si praful de copt si se adauga in compozitie alternand cu laptele pana ce le terminam .Compozitia obtinuta se amesteca cu dovleacul ras prin razatoarea de lamaie.
Se pune in formele de mini gugulufi si se coc la foc potrivit .Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.Se glaseaza in ciocolata (eu am folosit si ciocolata alba ) si se decoreaza dupa cum doriti.
Pofta buna!!!
Comentarii recente
Mary
25/11/2011 at 14:27Deliziosi!
Kadia
25/11/2011 at 22:00am si eu forme din astea, imi plac enorm!!!!