Negresa cu visine
Visine si ciocolata, stiti cu totii ca aceasta combinatie e una foarte reusita.
E o prajitura care se face foarte usor, ma refer ca si tehnica de preparare, cu ingrediente la indemana oricui.
Merita ca din cand in cand sa va rasfatati cu o prajitura ca aceasta !!
Negresa cu visine-Ingrediente
200 g ciocolata neagra
200 g unt
75 g faina
1/2 plic praf de copt
50 g cacao
100 g zahar
3 oua
200 g visine
Negresa cu visine-Mod de preparare
Untul si ciocolata se topesc pe baie de apa si se lasa la racorit
Ouale se mixeaza cu zaharul pana ce isi maresc volumul si isi schimba culoarea.
Peste compozitia de ou se toarna ciocolata topita, se omogenizeaza apoi se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava(20/20cm) tapetata cu hartie de copt, se aseaza deasupra visinile bine scurse, se preseaza usor sa intre in prajitura si se coace la foc potrivit timp de 20 min.
Se portioneaza dupa ce s-a racit.