ingrediente
oua 6 buc
zahar 60 gr
faina 120 gr
zahar pudra
1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra….dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coace la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.
Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.
Iese cam 40 de buc.
Comentarii recente
Just me
27/10/2009 at 03:02f bune cred, uite ca de acum incolo nu o sa le mai cumpar! multe bunatati la voi pe blog~ yummy yummy:))
Cami
27/10/2009 at 11:11Nu am mai vazut piscoturi de casa de vreo 20 de ani .Pe timpuri le facea mama acasa.Nici nu se compara cu cele cumparate.Mersi pt. reteta. O zi buna Cami
Anonymous
29/08/2012 at 13:39De cand cautam o reteta pentru piscoturi Multumesc tare mult .Va pupa Bubulina ID