Ingrediente
250 gr margarina
250 gr zahar tos fin
un plic zahar vanilat
4 oua
250 gr faina
un plic praf de copt
125 ml vin rosu dulce
100 gr ciocolata amaruie
Glazura
200 gr zahar pudra
3-4 lg vin rosu
Decor
migdale maruntite
250 gr margarina
250 gr zahar tos fin
un plic zahar vanilat
4 oua
250 gr faina
un plic praf de copt
125 ml vin rosu dulce
100 gr ciocolata amaruie
Glazura
200 gr zahar pudra
3-4 lg vin rosu
Decor
migdale maruntite
Mod de preparare
Mixam margarina cu zaharul pana ce granulele sunt aproape topite.Adaugam ouale unul cate unul cam la 1/2 minut dupa care punem faina cernuta amestecata cu praful de copt.Dupa ce am incorporat faina adaugam ciocolata rasa si vinul rosu si amestecam lejer.
Se pune la copt intr-o tava de 30/40 cm tapetata cu hartie de copt .Se coace circa 30 min la foc potrivit.Cand este gata se scoate ,se inlatura hartia ,se aseaza pe un gratar cu fata in jos, adaugam glazura de zahar, o intindem uniform dupa care presaram migdalele maruntite.
Se portioneaza dupa ce s-a racit in prajiturele sub forma de triunghiuri.
Se pune la copt intr-o tava de 30/40 cm tapetata cu hartie de copt .Se coace circa 30 min la foc potrivit.Cand este gata se scoate ,se inlatura hartia ,se aseaza pe un gratar cu fata in jos, adaugam glazura de zahar, o intindem uniform dupa care presaram migdalele maruntite.
Se portioneaza dupa ce s-a racit in prajiturele sub forma de triunghiuri.
Comentarii recente
Lira
02/05/2011 at 22:29Foarte frumoasa prezentarea… cred ca si gustul a fost pe masura
VERONICA
04/05/2011 at 22:09Ce bine arata,si ce gustoasa trebuie sa fie!
Anonymous
03/10/2011 at 09:01Este foarte pufoasa si gustoasa.Am facut-o deja de 2 ori
si pentru ca e usor de realizat si e deosebita ,am trecut-o
pe lista retetelor favorite.
Dana
Lory
03/10/2011 at 14:52Dana ma bucur ca aceasta reteta e pe placul tau 🙂
Anonymous
03/10/2011 at 17:00arata super,cred ca sunt excelente!sambata o sa fac si eu!