Ingrediente
6 oua
200g unt
200g zahar
coaja rasa de lamaie
250g faina
1plic praf de copt
500 gr capsuni
Mod de preparare
Untul topit 1min la microunde se mixeaza cu zaharul,razatura de lamaie si ouale intregi pana se fac besicute la suprafata aluatului.Adaugam faina si praful de copt.turnam compozitia intr-o tava nu foarte mare si punem deasupra capsuni taiati bucati potrivite.Dam tava la cuptor la foc potrivit.
Lasam sa se racoreasca si pudram cu zahar sau o servim cu un sos de capsuni preparat in casa.
Comentarii recente
Cristina
24/05/2011 at 09:23Foarte faina, apetisanta si aromata prajitura.
Cristina
24/05/2011 at 09:24Nu ne spui cum ai facut si sosul?
Lory
24/05/2011 at 10:12Cristina am si reteta la sosul de capsuni 🙂 dar se pare ca nu o am pusa pe blog 🙁
Maine o postez sigur!!!
Multumesc:*
pansy
24/05/2011 at 15:22cred ca a iesit o bunatate!
Cristina
30/05/2011 at 12:26Am facut si eu prajitura si a avut un succes fantastic. Mai ceva ca un tort. 🙂
Anonymous
28/05/2012 at 14:37Cam cat timp se da tava la cuptor, la foc potrivit?
Lory
28/05/2012 at 20:50Undeva la 25 min .Dar inainte de a o scoate poti sa-i faci testul cu scobitoarea .Daca ramane curata atunci e coapta
Anonymous
04/06/2012 at 14:20Salut!! ai pus cumva pe site sosul de capsuni? ca nu reusesc sa il gasesc;..
Lory
04/06/2012 at 22:12Uite aici reteta https://www.bucatareselevesele.ro/2011/05/sos-de-capsuni.html