Foi
7 oua
7 lg faina
7 lg zahar
2 pac de Naty rolls
Crema
2 plicuri budinca de vanilie
600 ml lapte
12 lg zahar
esenta de vanilie
1/2 pac margarina(sau unt)
Zahar caramel
300 gr zahar
100ml apa
decor
nuca de cocos
Se fac doua foi de rulada astfel: se separa albusurile de galbenusuri .Se bat albusurile spuma cu 5 linguri de zahar iar galbenusurile cu 2 linguri de zahar.Se amesteca cele doua compozitii cu miscari usoare de sus in jos .Se cerne faina si se incorporeaza usor .Se imparte in doua si se intinde in doua foi pe hartie de copt .Se coace la foc potrivit.Dupa ce s-au copt se lasa la racit dupa care le glasam cu zaharul caramel stins cu putina apa .Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema(pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina sau unt)asezam Naty una langa alta, punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema .Imbracam cu putina crema si presaram deasupra nuca de cocos sau radem ciocolata .Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.
Comentarii recente
Edith
13/05/2008 at 21:34Ce idee faina, Leila! 🙂 Chiar am cumparat si eu Natty din astea (dar cu vanilie..)
LORY
14/05/2008 at 16:45Multumesc Edith :)sigur are sa o faca si Leila:)
e foarte buna cu Natty…eu am ales pe astea de cacao ca sa se faca diferenta intre straturi:)
Bianca
08/07/2010 at 21:59imi da senzatia de jucaus. draguta idee. dak ai timp viziteaza si blogul meu sunt noua pe aici:D
Sorina
23/12/2011 at 21:05Acuma am terminat prajitura , pana maine e la frigider
Anonymous
14/02/2012 at 17:43Foile se fac in tava sau pe fundul tavii?
Leila
14/02/2012 at 18:01Am sa iti raspund eu . Dupa cum am citit reteta e un blat de pandispan. Poti sa coci foile atat in tava cat si pe fundul tavii. Depinde de tine cum iti este mai usor 🙂