10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
esenta vanilie
crema
2 oua
200gr zahar
250gr unt
2 lg apa
50gr cacao
esenta rom
glazura
150 gr ciocolata
75 ml frisca lichida
25 gr unt
decor
frisca 200ml
ciocolata alba
Ouale se separa.
Albusurile se bat cu 5 lg de zahar iar galbenusurile cu 5 lg de zahar.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile cu miscari usoare, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se usor.
Se intind pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 175 grade C timp de 15-17 min.
Foile nu trebuie sa se usuce fiindca riscam sa nu le putem rula. Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca AICI( cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.
Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby. Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba
Albusurile se bat cu 5 lg de zahar iar galbenusurile cu 5 lg de zahar.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile cu miscari usoare, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se usor.
Se intind pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 175 grade C timp de 15-17 min.
Foile nu trebuie sa se usuce fiindca riscam sa nu le putem rula. Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca AICI( cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.
Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby. Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba
Comentarii recente
Anonymous
24/03/2011 at 21:11glee
ionicaureche
01/02/2015 at 15:13de exemplu eu am o probl cu foaia de rulada ptr ca in momentul cind o rulez se rupe ptr ca marginea e mai crocanta care e secretul ???????