500 gr biscuiti
200 gr margaina (unt)
2 linguri dulceata piersici
2 linguri cacao
2 albusuri
150 gr zahar
Pentru crema :
300 gr branza dulce ( scoaca)
100 gr zahar praf
1 plic zahar vanilat
coaja rasa de la o jumatate lamaie
2 galbenusuri
2 linguri margarina (sau unt)(acesta este optional)
Preparare:
Biscuitii ii macinam cu masina de tocat.
Cele 300 gr branza se amesteca cu 100 gr zahar praf , plicul de zahar vanilat , 2 galbenusuri , coaja rasa de lamaie si 2 linguri margarina (sau unt) .
La biscuitii macinati adaugam 2 linguri cacao, cele 2 albusuri batute spuma , 150 gr zahar , 2 linguri dulceata piersici (sau caise) si margarina topita. Se amesteca totul pana se omogenizeaza , daca e nevoie adaugam un pic de lapte pentru ca aluatul sa se poate intinde.
Pe folie alimentara intindem aluatul de biscuiti si peste el asezam umplutura de branza pe care il intindem uniform pe suprafata aluatului. Se ruleaza si se da pentru cateva ore la rece. Eu l-am lasat la rece o noapte intreaga.
Dupa ce a stat la rece se feliaza rulada si se serveste .
Pofta Buna!!!
Comentarii recente
squash
01/03/2009 at 11:40Cred ca sunt o bunatate!
Jacktels Kochbuch
26/04/2009 at 11:05Hallo Lory,
Super Idee. Multumesc .
O sä il fac si eu asa. Din Salam de biscuiti s-a fäcut Roulade. Klasse. Kompliment
Salutäri Jacktel
Leila
27/04/2009 at 15:44Jack , iti recomand in umplutura sa adaugi cateva stafide pe care in prealabil le pui in rom pentru circa 1 ora 🙂