intr-o cratita cu peretii inalti se pune la topit zaharul .Dupa ce s-a topit bine se imbraca peretii in zahar si se lasa sa se intareasca. Laptele, ouale zaharul si vanilie se amesteca bine si se toarna peste merele taiate felii care in prealabil au fost asezate in cratita tapetata cu zahar ars.Se da la cuptor(daca doriti se pune si in baie de apa)si se tine pana ce crema se incheaga.Apoi turnam deasupra compozitia de blat si se mai tine pana ce acesta s-a copt.
Se lasa sa se raceasca bine dupa care se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
pofta buna!
Aceasta reteta apartineBucatareselor vesele
Comentarii recente
Sabina
27/10/2008 at 12:13Foarte aratos …si sigur e la fel de gustos!!!
Lory
28/10/2008 at 12:41Multumesc Sabina!…intradevar a fost foarte bun…in varianta asta l-am facut prima data:)